Reserves

Tria la teva data d’arribada i la de sortida per mostrar-te les habitacions disponibles:

Horari d’administració: De dilluns a divendres de 9h a 17h.RESERVES PER A GRUPS

La mida tant de l’allotjament ( 22 persones ), com del restaurant amb una gran terrassa i una sala privada,  converteix a l’Hotel Lotus Priorat en un espai ideal per grups.

Un espai on realitzar tot tipus d’esdeveniments, festes, celebracions, aniversaris, sopars d’empresa, viatges d’empresa, cursos, workshops, showcookings, presentacions de llibres, exposicons… un espai on et sentiràs com a casa, un lloc per acollir reunions de tot tipus. Què vols celebrar-hi?

sopar-maridatge-placeta-lotus-priorat-hotel-restaurant

Sopars i maridatges per a grups

El Lotus i el Celler La Placeta #vihappy organitzem sopars maridatge per grups a partir de 10 persones. Una experiència enogastronòmica per viure amb el teu grups d’amics, familía o companys de feina, on s’apren a la vegada que es degusta un bon àpat i una sel·lecció dels vins de La Placeta.

La Mercé i el Quim us ensenyaran molt sobre el vi i com degustar-lo i molt més. Un sopar a la nostra sala privada, un sopar pot ser molt més divertit!!!

Preu: a consultar.

Inclou: Entrant – Primer plat – Segon Plat – Postre – Beguda – Café. Tast de 3 vins + un vi dolç per al postre.


Sopars privats

Vols celebrar el teu aniversari en una sala privada? Vols que et preparem un menú especial per la teva celebració?

Vols fer un premi als membres de la teva empresa i que feu sopar tots plegats? T’agradaria fer una xerrada o una presentació?

Parla amb nosaltres i t’ajudarem a montar la teva celebració/sopar!

lotus-priorat-hotel-restaurant-grups-destacat

Workshops de cuina (Showcooking)

Taller de cuina per grups de 6 -12 persones / Taller de cuina maridat / Preparació del Sopar / Sopar en Sala Privada / Beguda inclosa ( Contacta per més informació sobre els menús )

A l’Hotel Lotus Priorat apostem per la cultura, la gastronomia i per l’art.

Preu per persona: a consultar.

lotus-priorat-sala-polivalent

Viatges d’empresa – Teambuilding

L’Hotel Lotus Priorat té una capacitat de 22 persones i és converteix en un lloc ideal per poder acollir VIATGES D’EQUIPS I GRUPS. Si vens amb tot l’equip de l’empresa podeu tenir tot l’Hotel per a vosaltres, gaudir de les zones privades i fer activitats específiques, wokshops de cuina, tastos de vins, degustacions, reunions, sopars privats, celebracions…