L’Hotel

A l’hotel Lotus Priorat oferim diferents possibilitats d’allotjament per tal d’adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. Disposem d’habitacions dobles, apartaments, estudis i l’Àtic. Cadascuna de les 9 habitacions barreja modernitat amb els elements d’orígen de la casa de 1799. La lluminositat de l’edifci, les parets de pedra, els cairats i portes de fusta fan dels espais un lloc ideal on relaxar-se i gaudir de les moltes opcions que ofereix la nostra comarca.

Totes les estances de l’hotel són exteriors, climatitzades, i disposen de bany privat,  televisió Led, connexió satèl·lit, secador i amenities. I algunes d’elles amb llar de foc i cuina.

Les Habitacions

Habitacions Blaves – 2 persones

Confort, senzillesa i adaptabilitat. Condicionades per a persones amb mobilitat reduïda.

Habitacions Taronges – 2 persones

Habitacions amb gran lluminositat gràcies a les terrasses orientades al sud, amb  vistes al barranc de la Fuina i la Mola de Colldejou.

Habitació Blanca – 3 persones

Habitació gran dividida en 2 espais, un espai apte per un llit doble o 2 llits individuals, i l’altres espai és on hi ha el tercer llit ( individual ).

Estudis Grocs – 2/3 persones

Organitzats en dos espais, l’habitació i la sala d’estar-menjador. També compten amb una cuina moderna i equipada.

Apartaments Verds – 2/4 persones

Un espai ampli amb més serveis pensat per a oferir estades còmodes per a grup fins a 4 persones amb el màxim confort.

L’Àtic – 2/4 persones

L’espai més ampli i més aïllat, ubicat a l’últim pis de la finca, compta d’una gran terrassa amb vistes a l’excel.lència paisatgística del Priorat.


Disposem de llits adicionals per incloure a les habitacions, bressol de viatge i trones per a nadons. Totes les televisions tenen connexió HDMI per a connectar dispositius móbils i ordinadors (el cable a portar pel client).

Amenities: Sabó i crema hidratant, raspall i pasta de dents.

One Reply to “L’Hotel”

Els comentaris estan tancats.